sâmbătă, 27 aprilie 2013

Grill season has started..

Yesterday i decided to take full advantage of the sunny weather and it felt just like a summer day,so after a early morning, i went on a road trip to my grandparents hometown,and came back home for the evening starving..so i said hmm let's cook something outside,and it was the perfect choice,i picked something easy,tasty and colorful

Part one

I've sliced some onions in big chunks,bought myself some cherry tomatoes,some bell peppers diferent color,and some pork meat that i've cuttet into pieces and spiced with salt pepper,garlic,olive oil,balsamic vinegar and red paprika.




Part two


Put everything into skewers (if you have wood skewers keep them in water for an hour at least so they don;t burn)


Part three

Pick your oven..a wood one,or the easier one to use with gas.


Part four


Beeing hungry, i picked the faster one,the one with gas,and started putting everything on the grill,after pre heating the grill,and giving it a splash of oliveoil so it don't stick.As a garniture  i picked mushrooms,cooked on both sides on the grill,befor everything gets done,fill them up with some butter and a cheese.


Part five

Enjoy a perfect day of spring->summer,all the natural collors,and the nature taking life..and relax...while checking your grill so it doesn't burn!


PART SIX

Enjoy a tasty dinner!
Ieri m-am decis să profit din plin de vremea însorită și a fost la fel ca o zi de vară, astfel încât, după o dimineață cu trezit devreme, am facut o mica excursie cu masina pana in orasul natal al buniciilor, dar am revenit acasă pentru seara,destul de infometat .. asa ca am hotarat să găteasc ceva afara, si a fost alegerea perfecta, am ales ceva ușor, gustos și plin de culoare

partea întâi


Am tăiat niște ceapă în bucăți mari, am cumpărat niste rosii cherry, ardei de culori deferite, și carne de porc pe care am taiat-o în bucăți și condimentat cu sare,piper, usturoi, ulei de masline, otet balsamic si boia de ardei roșu.

partea a 2-a

Pune-ti totul pe frigaruie (daca aveti bete de lemn,tineti-le in apa o ora inainte pt a nu se arde/aprinde)

partea a 3-a

alegeti-va cuptorul..unul clasic cu lemne,sau unul pe gaz(eu am optat pt cel cu gaz pt ca-i mai rapid)

partea-a 4-a

Dupa ce am preincalzit cuptorul si l-am stropit cu ulei de mazline,se pun toate pe grill.Ca si garnitura eu am ales ciuperci,care le-am condimentat putin,le-am prajit pe ambele parti,si pe final am pus putin unt si branza in ele.

partea a 5-a

Te bucuri din plin de natura,de faptul ca totul prinde viata si e colorat..dar cu toate astea nu uiti sa mai arunci cate o privire la grill.

partea a 6-a

Te bucuri de o cina delicioasa!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu