duminică, 12 mai 2013

SOM CAMPEONES!!!


Is the league title number 22 of FC Barcelona in the history of this competition. Coincidences of life, the same number on his jersey Abidal looks since joining the club.
This title crowns the endless effort of these players!
Tonight the team is playing against Atletico Madrid,in a game with no real stake,so the players should be relaxed and willing to embrace this trophy with a victory! 

Champions on and off the pitch

The league title has a particularly sweet taste for Tito Vilanova and Eric Abidal, two men who have had to do battle to overcome a terrible illness.
The Barça coach suffered a relapse of the tumour for which he underwent surgery in 2011. He was forced to return to New York to be treated for his condition. For over two months the team was left in the hands of his second in command, Jordi Roura. Eric Abidal made his comeback against Real Mallorca, a year on after surviving a liver transplant in what was the most important victory in his life so far..

Este titlul cu nr-ul 22 castigat de FC Barcelona în istoria acestei competiții. Coincidente de viață, același număr il poarta pe tricoul său si Abidal care a revenit in acest sezon la club.
Acest titlu încununează efortul nesfârșit a acestor jucători!
In seara asta echipa joacă împotriva celor de la  Atletico Madrid, într-un joc cu nici o miză reală, astfel încât jucătorii trebuie să fie relaxat și dispuși să îmbrățișeze acest trofeu cu o victorie!


Campioni pe si in afara terenului

Titlul de campion are un gust deosebit de dulce pentru Tito Vilanova și Eric Abidal, doi oameni care au avut să se lupte pentru a depăși o boală teribilă.
Antrenorul Barçei a suferit o recidiva a tumorii pentru care a fost operat în 2011. El a fost forțat să se întoarcă la New York pentru a fi tratat pentru starea lui. De mai bine de două luni, echipa a fost lăsată în mâinile al doilea la comandă, Jordi Roura. Eric Abidal a făcut revenirea lui cu Real Mallorca, un an după ce au supravietuit unui transplant de ficat în ceea ce a fost cea mai importantă victorie din viața sa de până acum ..


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu