marți, 28 mai 2013

UNION CHAPEL..why aren't all like this one?!

..Union Chapel is today a working church, an award winning venue and a centre for those homeless and in crisis in London.
http://www.unionchapel.org.uk/
Today i came across Union Chapel,via youtube,while searching for some live music,and since i have a big passion lately for UK artists,i was searching some live performance of Maverick Sabre and this is how i found this video..
Maverick Sabre & Liam Bailey - Used To Have It All // Live at Union Chapel

And since i was there,i went forward with a live from  Delilah & Liam Bailey - Breathe // Live at Union Chapel

Now my problem is,why aren't all churches/chapels like this one?why build such a big place,for the comunity,without using it at all it's potential? Why is the so called House of the Lord,just a big empty building,always in need of money,without trying at least to finance itself?Why not giving people the oportunity to enjoy great concerts,theatrical performances,or even the chance to talented,new artists to perform and start a career while the people in charge of the church collect funds from tickets?
In many contries there are more churches than schools,builded from state funds,but no one use them for a good purpose,they are almost always open,to allow you to enter and pray inside,that's it!..why not change that? why not making it a self-financing building,creating jobs,helping the community in so many ways!

I want to congratulate Union Chapel,i don't know anyone from there,or ever been to it..but in my opinion is one of the few chapels that worth existing!
ENJOY,and TAKE ATITUDE!!!
RO:
.. Capela Uniunea este astăzi o biserică de lucru, un premiat loc și un centru pentru cei fără adăpost în timpul crizei din Londra.
http://www.unionchapel.org.uk/
Astăzi am dat peste Union Chapel, prin intermediul YouTube, în timp ce cautam muzica live, si din moment ce am o pasiune mare în ultima vreme pentru artiștii din Marea Britanie, am fost în căutarea unor spectacole live a lui Maverick Sabre si acest lucru este modul în care am găsit acest video ..
Maverick Sabre & Liam Bailey - Used To Have It All // Live at Union Chapel
si din momentul in care eram acolo,am dat si de  Delilah & Liam Bailey - Breathe // Live at Union Chapel

Acum, problema mea este, de ce nu sunt toate bisericile / capele ca aceasta? De ce sa construiesti un astfel de loc mare, pentru comunitate, fără a te utiliza de el, la adevaratul potențial? De ce este așa-numita Casa Domnului, doar o clădire mare goala, mereu în nevoie de bani, fără a încerca cel puțin să se finanțeze? De ce nu ofera ​​oameniilor oportunitatea de a se bucura de concerte mari, spectacole de teatru, sau chiar șansa de a lansa talente , noi artiști pentru a le da sansa de a începe o carieră, în timp ce oamenii care se ocupă de biserica vor colecta fonduri de la bilete?
In multe tari exista mai multe biserici, decat scoli, ridicate din fondurile statului, dar nimeni nu le foloseste pentru un scop bun, ele sunt aproape întotdeauna deschise, pentru a permite oamenilor să intre și să se roage în interior,atat! .. de ce nu schimba asta? de ce nu-i o clădire care se poate auto-finanța , care sa creeze noi locuri de muncă, ajutând comunitatea în moduri atât de multe!
Vreau să felicit Chapel Union, nu cunosc pe nimeni de acolo, si nu am fost vreodată in ea .. dar în opinia mea este una dintre cele câteva capele care merită sa existe!
Enjoy si luati atitudine!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu