miercuri, 17 iulie 2013

FACT: we love italian food!

As I promiss here is a new explicit recipe,pasta with tomato,chilly,mint and basil,so..

ingredients:

-Olive oil,extra virgin,not the cheap one if it's possible
-Butter (extra flavor)
-Garlic 
-fresh Mint
-fresh Basil
-Bacon
-Tomato (buy fresh from the market,if you buy it from a supermarket,go for the cherry tipe,not the ALL look alike,plastic type)
-one Chilly
-Parmesan
-Salt,Pepper and Oregano
-and Pasta,i used Speghetini,because they are ready in 5 minutes;


preparation:

Heat up the fire,put water to boil in a pot,heat up the second fire,put a large pan on it,chop as fine as you can the mint,and a half of the basil,chop the chilly and the tomato into small pieces,cut the bacon into slices.
After the pan is hot,put some extra virgin olive oil in it,some butter,and 2 leaves of basil,to give some flavor..

..after the butter has melted,put the sliced bacon..
..when the bacon is almost ready,in with the fine chopped garlic and chilly,and after 30 seconds,in with everything else,mint,basil and tomatoe,add salt,pepper and oregano..

..by now you water in the pot should be boilling,put the pasta,read the label,and follow the timeing instructions on it,on mine 5 minutes,after 2 minutes i saved some non salted stock of water from the pot,to add over my sauce,after you take a cup of water,put a teaspoon of salt in the boilling water,to give some taste to the pasta..
..things are almost ready,the sliced tomato has gone soft,and the sauce will start boilling,and evaporate,after your pasta are done,put them in the pan,with the water stock,and some gratinated permesan,and give a good stir..
 ..and you are done,put the rest of the basil leaves,put everything into a big bowl,and enjoy with the family,friends or anyone around..

RO:
Așa cum am promis aici este o rețetă nouă explicita,de paste cu roșii, ardei iute, mentă și busuioc, așadar ..

ingrediente:

Ulei de masline-, extra virgin, nu unul ieftin, dacă este posibil
-Unt (plus de savoare)
-Usturoiul
-Menta-proaspete
-Basil (tradus de google translate ca Vasile :)) ), proaspăt
-Bacon
-Tomate (cumpara proaspete de pe piață, dacă îl cumperi de la un supermarket, du-te pentru TIP cherry, nu din alea care toate arata la fel, tip plastic)
-un Chilly
-parmezan
-Sare, piper si oregano
-și paste, am folosit Speghetini, pentru că sunt gata în 5 minute;



Mod de preparare:

Se porneste focul, pune apa la fiert într-o oală, alt foc pornit, cu o tigaie mare pe el, se taie cat mai marunt menta, și o jumătate de busuioc, taie ardeiul și roșii în mici bucatele, taie șunca în felii.
După ce tigaia e este fierbinte, pune niste ulei de măsline extravirgin în ea, putin unt, și 2 frunze de busuioc, pentru a da aroma ..


.. după ce untul sa topit, pui baconul feliat ..

.. atunci când bacon este aproape gata, pui usturoiul tocat fin și ardeiul, și după 30 de secunde, înauntru cu toate ingredientele menta, busuioc si rosii, se adaugă sare, piper și oregano ..


.. de acum apa în oala ar trebui să fiarba, pui pastele, citiți eticheta, și urmați instrucțiunile de cronometrare pe ea, la mine 5 minute, după 2 minute am salvat un stoc non sărată de apa din oală, pentru a adauga peste sosul meu, după ce ia o cană de apă, se pune o lingurita de sare în apă cu pastele care fierb, pentru a da gust  pastelor ..

.. lucrurile sunt aproape gata, rosiile feliate sunt moi, iar sosul va începe sa fiarba, și se evaporă, după ce pastele sunt gata, le-am pus în tigaie, cu stocul de apă, si permesan gratinat, și se amestecă ..

  .. si ai terminat, pune restul de frunze de busuioc, pune totul intr-un castron mare, și bucurați-vă cu familia, prietenii sau oricine din jur ..

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu